Jalkapallo

Naisten otteluraportti: Chelsea 2 Wolfsburg 1

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Wolfsburg hävisi Chelsean yli 2-1.

Sam Kerrin ja Pernille Harderin toisen puoliskon maalit auttoivat sinisiä varmistamaan 2-1-voiton Wolfsburgista Mestarien liigan puolivälierän ensimmäisessä osassa.

Wolfsburg sai varmasti mahdollisuuden alkupuoliskolla kapteeninsa kanssa Alexandra Popp osui pylvääseen. Ja Ann Katrin-Berger kahdesti kiisti Fridolina Rolfon.

Niamh Charles ja Jonna Andersson molemmat poistivat linjan ponnistelun 10 minuutilla toisella puoliskolla. Blues rankaisee saksalaisia ​​vastustajiamme menetetyistä mahdollisuuksista.

Fran Kirby kommunikoi hyvin Kerrin kanssa, ja Australia otti yhden maalivahdin ennen ampumista kotiin antaakseen bluesille 55 minuuttia.

Kirby ja Kerr tapaavat jälleen, kun paras peli asettaa Harderin ansaitsemaan pisteitä entistä joukkuettaan vastaan ​​vain tunti myöhemmin.

2-0-etujemme kesti vain muutaman minuutin, kun Dominique Janssen teki maalin, kun Magda Eriksson rikkoi Svenja Huthia boksissa.

oscar de la hoya perheenjäsenet

Chelsea selviää paineesta liian myöhään varmistaakseen ensimmäisen voittomme Wolfsburgille ja ottaakseen 2-1 voiton seuraavassa kolmannessa ottelussa keskiviikkona.

Aiemmin Emma Hayes ja hänen puolisonsa viihdyttivät Aston Villaa Kingsmeadow'ssa sunnuntaina, kun siniset näyttävät pitävän ykkössijoitamme Naisten superliigan taulukossa.

Emma Hayes teki vain yhden muutoksen puolella, joka takasi 3-0-voiton Evertonista viime keskiviikkona.

Sophie Inglen tuominen sivuun sen jälkeen, kun keskikenttäpelaaja menetti Merseysiden voiton, kun hän oli pudonnut Continental League Cup -finaaliin.

Niamh Charles jatkoi vasemman laidan puolustajaa, liittyi Millie Brightiin, kapteeni Erikssoniin ja puolustajaan Jonna Anderssoniin Bluesissa maalivahti Bergerin takana.

Ingle tuli kentän keskelle Melanie Leupolzin ja Ji So-Yunin rinnalle. Harder istui myös hyökkäävällä postilla hyökkääjien jälkeen Kirbyn ja Kerrin muodossa.

Chelsea meni otteluun Szusza Ferenc -stadionilla

Chelsea meni otteluun Szusza Ferenc -stadionilla virallisesti kotijoukkueena. Mutta vastustajamme näyttivät rennommilta tämän päivän ensimmäisen neljännesfinaalin vaihdossa.

Wolfsburgin uhasta oli varhaisia ​​merkkejä, kun he lähestyivät aloituspistettä vain kolme minuuttia myöhemmin.

Chelsean joukkue

Chelsean joukkue (Lähde: The Pride of London)

Rolfo oli erittäin korkealla laatikossa ja suuntasi suoraan päähän. Mutta bluesin ansiosta Bright oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan estääkseen maalintekoprosessin ja poistamaan vaaran.

Harder, edessään entisen klubinsa kanssa ensimmäistä kertaa, on juuttunut avoimeen syöttöön.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan ole pystynyt pitämään palloa ympärillä - sen maalivahti, joka olisi voinut johtaa mahdollisuuteen päästä tyhjään maaliin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin jopa Wolfsburgin kapteeni Popp osui tolppaan. Siksi Charlesin oli oltava varovainen poistaakseen kompastuskiven linjalta.

Chelsean on sitten Bergerille kiitettävä, kun Bluesin maalivahti kieltää Rolfon kahdesti ennen kuin Andersson poistaa potkun Pajorin kokoonpanosta.

Muutama minuutti myöhemmin vastustajien oli pallo verkossa. Mutta Popp päätti laittaa pallon verkkoon kädellään. Tämän seurauksena keskikenttäpelaajalle näytettiin keltainen kortti.

Kirby jatkoajahdilla

Puolessa tunnissa kellossa Blues loi ensimmäisen peliavaimen, eikä ollut mikään yllätys, että sekä Kerr että Kirby olivat mukana.

Bright löysi Kerrin ryöstökilpailun jälkeen, ja Australia laittoi täysimittaisen pakkauksen Kirbyn tielle.

onko julio jonesilla tyttöystävä

Fran Kirby - Vartija

Fran Kirby (Lähde: The Guardian)

Kirbylla oli mahdollisuus saada pallo kohdistettua häneen, mutta sen sijaan heitti pilkupallon kuuden jaardin ruutuun. Mutta mikään Chelsean pelaaja ei koskaan päässyt laatikkoon, mikä olisi ollut helppoa takapäässä.

Wolfsburgin vuoro tuli, ja Berger saattoi katsoa taaksepäin ja olla optimistinen, kun Rolfon pää liukastui pois päästään.

Jotkut sanovat, että Chelsealla oli onni olla oikeassa asemassa lähteä lomalle.

Chelsea keräsi onnea ensimmäisellä puoliskolla. Ja muutama minuutti levon jälkeen. Bluesilla oli taas onnekas puolellamme, kun Rolfon pää osui metsään.

Muutama minuutti myöhemmin Chelsea rankaisi kilpailijamme menetetyillä mahdollisuuksilla. Ja se oli kauhea ottelun korjaava ottelu Kerrin ja Kirbyn välillä, joka rikkoi kertoimet.

Kirby keräsi Ji-syötön ennen kuin teki pallon Kerrille, ja Australia otti yhden kosketuksen maalivahdilta ennen kuin löi kotiin. Tiukalla kulmalla antaa bluesille 1-0-johto 55 minuutissa.

Kerr pitää viileänä antaakseen johtoaseman.

Vain muutama minuutti myöhemmin Berger osoitti myös, miksi hän on yksi naisten jalkapallon parhaista maalivahteista, kun hän on vapauttanut maailmanluokan säästöt pitääkseen lentopallon hyvin puhallettuna Rolfossa.

Tämä säästö osoittautui ratkaisevaksi muutama minuutti myöhemmin, kun Harder sulki entisen joukkueensa kaksinkertaistamaan voittomme.

Sam Kerr - AFC

Sam Kerr (Lähde: AFC)

Kirby teki virheellisesti virheen Wolfsburgin takalinjassa. Ja löysi pallon nopeasti Kerrille, joka vapautti pallon päästämällä irti Harderista.

Keskikenttäpelaaja iski pallon myös alakulmaan.

Pernille rankaisee entistä klubia.

2-0-voittomme ei kestäisi kauan, kun Eriksson pudotti Huthin ruutuun. Myös Janssen meni ylös ja lähetti Bergerin väärin ja palasi maalilla hänen puoleltaan.

mihin lukioon michael oher meni

Chelsea veti myöhään paineen Wolfsburgista saadakseen ensimmäisen voiton Saksan joukkueesta. Ja myös antaa bluesille 2-1-johtoasema ensi viikon toisella osuudella.

Pernille Harder - FIFA

Pernille Harder (Lähde: FIFA)

Pernille Harder teki maalin vanhalle joukkueelleen, kun Chelsea selvisi. Hyökkäys Wolfsburgia vastaan ​​heidän ensimmäisessä ottelussa Mestarien liigan puolivälierissä.

Saksan joukkue osui pylvääseen kahdesti. Lisäksi Ewa Pajorin ylin potku poistettiin linjalta, kun Chelsea näytti heikosta.

Mutta Emma Hayesin joukkue otti johtoaseman, kun Sam Kerr sisälsi Katarzyna Kiedrzynekin maalin tekemiseen. Ja Harder tasoitti hetken sen jälkeen, kun Wolfsburgin maalivahti antoi pallon.

Dominique Janssen teki maalin vierasmaalissa, mutta Chelsea piti voittoa.