Jalkapallo

Leicester Cityn voitto Man Unitedista sijoittaa heidät FA Cupin välieriin

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Leicester FA Cupin välierissä, saatuaan 3-1 -voiton Man Unitedista, kun Kelechi Iheanacho teki viimeisen kolmannen maalin

Leicester pelasi äärimmäisen hyvin, kun taas Man United näytti outolta, jolta puuttui aikaisemmat esitykset.

Se oli ratkaiseva ottelu siitä, kuka pääsee FA Cupin välieriin. Molemmat joukkueet ovat Premier League -taulukossa, toisella sijalla United ja kolmannella Leicester.

Eilinen ottelu King Power -stadionilla vahvisti voittajan: Leicester City teki kolme maalia Unitedin yhden maalin yli ja pääsi FA Cupin välieriin. He kohtaavat Southamptonin 17. huhtikuuta.

Kelechi Iheanacho pelasi loistavasti varmistamalla kaksi maalia Kettuille: yksi maali ensimmäisellä puoliskolla ja toinen toisella puoliskolla.

United hyökkääjä Mason Greenwood tasoitti sen joukkueelleen. Sitten Youri Tielemans Toisella puoliskolla saavutettu maali johti Ketut eteenpäin.

Ratkaiseva hetki tuli, kun Iheanacho teki viimeisen maalin vain kymmenen minuuttia ennen rivinvaihtoa.

Kelechi Iheanacho teki ensimmäisen maalin FA Cupin puolivälierissä Man Unitedia vastaan ​​(Lähde: Sky Sports)

Leicester on nyt ehdolla FA Cupiin ja United tarkastelee Europa League Cupia.

Leicester pelasi ansaittua voittajapeliä

Loukkaantuneet ja huippuluokan Fox-pelaajat James Maddison , James Justin , Harvey Barnes ja Ricardo Pereira puuttui, mutta kaksi voimakasta joukkoa - Kelechi Iheanacho ja Youri Tielemans - korvasivat poissaolonsa sunnuntaina punaisia ​​paholaisia ​​vastaan.

Itse asiassa United sai sen pahemmaksi kuin he odottivat. Tämä on toinen kerta 23 vuoden aikana, kun he hävisivät Leicesterille.

Avauksen 24. minuutilla Iheanacho tarttui tilaisuuteen tehdä ensimmäinen maali.

Maguire välitti pallon Fred takaa; Brasilialainen teki kuitenkin kauhean takapotkun Iheanachon tunkeutuessa ja potkaisi sen verkkoon. Henderson jäi ärtyneeksi.

Yli 18 FA Cup -ottelua, se on nigerialaisen 12. maali.

United herätti ja Paul Pogba antoi matalan ristin Donn van de Beek upeasti nukenut.

Se mahdollisti Mason Greenwood antaa joukkueelleen toisen puoliskon toisen maalin. Ja tasoitti pisteet seitsemän minuuttia ennen taukoa.

16 esiintymisessä se oli hänen ensimmäinen maalinsä.

Siitä huolimatta Perez yritti kasvattaa Leicesterin pisteet ennen puoliaikaa, hänen laukauksensa meni leveäksi.

Peli kääritty Iheanachon lopputuloksella toisella puoliskolla

Kuusi minuuttia tauon jälkeen Tielemans teki vaikuttavan tuloksen Kettuille.

kuinka paljon john madden tienaa hullulle jalkapallolle

Belgian ja Iheanachon väliset syötöt käyttivät entistä ampumaan matalan potkun 18 jaardin päästä, joka lensi tasaisesti alakulmaan Hendersonin ulottumattomissa.

Youri Tielemans teki toisen maalin Foxille tauon jälkeen (Lähde: Sky Sports)

Vardy olisi voinut tehdä 3-1, jossa Iheanacho mahdollisti. Hän onnistui ohittamaan Maguiren, mutta hänen laukauksensa vietti leveän tolpan.

Tasapeli murtui ja antoi Solskjaerin joukkueelle taistelua ajattelusta. Vardyn yrityksen jälkeen Unitedin Boss teki lopulta muutoksen tuoden varajäsenet Bruno Fernandes , Luke Shaw , Edinson cavani ja Scott McTominay .

Päätös ja ajoitus eivät kuitenkaan auttaneet eikä antaneet Punaisille Paholaisille tarvitsemansa vipua.

Unitedin peli oli pettymys. Heidän suorituskykystään puuttui energiaa, ajokykyä ja täynnä virheitä.

Kapteeni Maguirella oli myös vaikeuksia pysyä Iheanachon ja Vardyn kanssa.

Eikä hänen korkean riskin syöttö Fredille auttanut.

78 minuutin jälkeen lopullinen tavoite tehtiin. Iheanacho johti laukauksen Marc Al Albrightonin toimituksella.

Tässä pelissä Leicester-hyökkääjä pelasi vaistolla ja ajolla, pisteytti luonnollisesti ja rakensi linkkejä.

Tielemans toisaalta antoi tyylikkään esityksen. Hän rakensi näytelmänsä kiertäen kauniisti Nemanja Matic ja Fred.