Nba

Brooklyn Nets on idän kärjessä: Kyrie astuu ylöspäin Jamesin lähtiessä loukkaantumisen takia

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Brooklyn Nets nousi idän ykköseksi voitettuaan Houston Rocketsin 120-108 Barclays Centerissä keskiviikkoiltana.

Nets toivotti Houston Rocketsin tervetulleeksi otteluun, sillä Nets toivoi kärkeä ja Rockets halusi voiton.

Rocketsin aloittaja alkoi vahvasti ansaita 42 pistettä ensimmäisellä neljänneksellä ja Nets pudotti vain 29 pistettä.

Rockets teki kahdeksan ensimmäisestä yhdeksästä laukauksestaan, mukaan lukien kaikki viisi kolmen pisteen yritystään.

Näin ollen ottamalla 24-6 -johto viiden minuutin peliin. Rockets ’Irving teki kahdeksan suoraa pistettä kolmiparilla leikkaamaan pisteet.

Mutta Rockets jatkoi hyökkäämistä hyökkäämällä ampumalla ensimmäisellä neljänneksellä 15: sta 19: stä 19: een ja 7: sta 9: een 3-pisteestä ja ottamaan johtoaseman 42-29.

Nets toivottaa raketit tervetulleiksi

Nets toivottaa raketit tervetulleiksi (lähde: youtube.com )

Samaan aikaan Irving ja Harden yhdistivät 26 Brooklynin ensimmäisen vuosineljänneksen pistettä. Puoliaikaan Irvingilla oli 18 ja Hardenillä 17.

Ja Nets teki vain 4/18 3-pistettä alkupuoliskolla ja hävisi 11 pisteellä

Rockets johtaa 82-69 viiden minuutin kuluttua kolmannella neljänneksellä. Nets tarvitsi jonkun astumaan ja pisteyttämään leikkaamaan pisteet.

Kyrie Irving astui Netsille.

Kun raketit olivat johtaneet 82-69, Nets tehosti. Irving aloitti 12-0-juoksun kuudella vahvuuspisteellä.

Sitten Griffin teki käänteisen asettelun sisältäen kolmen pisteen pelin. Sitten Irving pudotti 3-osoittimen huolimatta siitä, että Rockets Harris vartioi häntä.

Se pienensi pistemäärää ja toi Netsin 82-81-alueelle. Myöhemmin Timothe Luwawu-Cabarrot pudotti 3-pisteen ja pian Brooklyn otti johtoaseman 86-85.

Kyrie Irving johtaa verkkoja

Kyrie Irving johtaa verkkoja (lähde: netsdaily.com )

Se oli ensimmäinen Nets-pelin johtoasema, ennen kuin Rockets otti 87-86-johtoaseman neljännelle neljännekselle.

Nets oli ilman tähtipelaajaansa James Hardenia tullessaan viimeiselle neljännekselle.

Se oli Kyrie Irving koko pelin, kun hän sijoittui 31 pisteellä, 12 syöttöllä ja 4 levypallolla auttaakseen Brooklynia voittamaan, kukistamalla Rocketsin, 120-108.

Irving otti pallonhallinnan vastuun hallintaansa, kun James Harden joutui poistumaan pelistä odottamatta.

Irving pelasi rooliaan erittäin menestyksekkäästi, kun Nets voitti pelin Rocketsia vastaan.

Hän pudotti tuplan tuplan Netsin voittaessa Rocketsia.

Ilman James Hardenia pelissä paine jatkuu Kyrie Irving voittaa Netsille.

Kyrie sai tarvitsemansa tuen joukkuetovereiltaan.

sitä paitsi Kyrie Irving , Blake Griffin antoi Netsille hyvät minuutit penkiltä ja viimeisteli 11 pistettä, kuusi levypalloa ja neljä syöttöä.

Vastaavasti Nicolas Claxtonilla oli jälleen vakaa yö penkiltä.

Kun hän pudotti 12 pistettä, kahdeksan levypalloa, yhden avun ja suuren lohkon 21 minuutissa.

Joe Harris osallistui Netsiin ja sijoittui 28 pisteellä 7/12-ammunnassa syvältä.

Viimeisen minuutin aikana hän löi myös peräkkäiset 3 pisteen tikarit voidakseen sinetöidä voiton. Voitto antoi Netsille kauden 33-15 ennätyksen.

Rocketsissa Kevin Porter Jr johti joukkuetta 20 pisteellä 31 minuutissa, jota seurasi Danuel House Jr 18 pisteellä 30 minuutissa.

Tappion myötä Houston putoaa vuoteen 13-34.

James Harden lähtee kolmannella neljänneksellä loukkaantumisen takia.

Harden on ollut ilmiömäinen koko tämän kauden erityisesti maaliskuussa ja kantanut Netsiä ilman muita avaintoimijoita tukemaan.

Nets osallistui tähän peliin Jamesin ja Kyrien kanssa nojaamaan.

Mutta kun Nets tuli kolmanteen, James poistui pelistä loukkaantumisen takia.

James Harden joutui lähtemään toisella puoliskolla 4 minuutin jäljellä kolmannelle neljännekselle takaraivovamman vuoksi.

Harden kärsi jonkin verran kireydestä, joka on hänen oikea niskansa eikä palannut viimeiselle neljännekselle.

Aiomme seurata sitä. Minulla ei ole paljon kerrottavaa sinulle, valmentaja Steve Nash sanoi pelin jälkeen. Uskomme, ettei se ole pitkäaikainen asia.

James lopettaa pelin Rocketsia vastaan

James lopettaa pelin Rocketsia vastaan ​​(lähde: nba.com )

Nets ja Rockets olivat kilpailukykyisessä koripallopelissä kolmen vuosineljänneksen jälkeen, ja tulokset olivat 91-89 viimeisen vuosineljänneksen alussa.

Harden pystyi pelaamaan Netsissä vain 17 pistettä, 8 levypalloa ja 6 syöttöä 27 minuutissa.

Nets on jo alhaalla Kevin Durant, koska hän on tekemisissä myös takareisivamman kanssa, joka on syrjäyttänyt hänet viime kuukausina.

Jos Harden kaipaa myös muita pelejä, Nets saa Irvingin nojaamaan, se ei ole mitään uutta Netsille.

Koska he olivat enimmäkseen ilman kaikkia kolmea supertähteä terveellisiä tai kokoonpanossa samanaikaisesti.

Tämä on huono uutinen James Hardenille, koska hän pelaa MVP: n edelläkävijänä tänä vuonna.

mikä on Randy Ortonin nettovarallisuus

Hän on lähellä kolminkertaista tuplaa per ottelu maaliskuussa, keskimäärin 28,9 pistettä, 12 syöttöä ja 9,9 levypalloa per peli.

Nets tuli tähän peliin 10-2-ennätyksellä tässä kuussa, mikä tosiasiallisesti laukaisi Hardenin NBA: n MVP-keskusteluun.