Euro Cup

Sveitsi voitti maailmanmestarin Ranskan rangaistuksella

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Kylian Mbappe epäonnistui ratkaisevan potkun, kun Sveitsi voitti Ranskan rangaistuksilla Euro 2020 -tapahtumassa viimeisen 16 vuoden aikana klassisen EM-ottelun jälkeen.

Sveitsiläiset olivat vain muutaman sekunnin päässä 90. minuutista, mutta joutuivat kohtaamaan Espanjan edistyneenä suuressa turnausottelussa vuodesta 1938.

kuinka paljon lonzo -pallo tekee

Haris Seferovic työnsi Sveitsin eteenpäin, ja he saivat rangaistuksen, joka olisi voinut mennä 2-0 aiemmin Karim Benzema teki kaksi maalia ja Paul Pogba laita Ranska 3-1 avaajalla.

Seferovic teki sveitsiläisen pelin toisen maalin ja varajäsenensä Mario Gavranovic lyötiin viime hetkellä antamaan ottelulle lisäaikaa.

Mbappe menetti muutaman mahdollisuuden maailmancupin jatkoaikaan, ja Olivier Giroud oli otsikko tallennettu viime hetkellä.

Paris St-Germainin hyökkääjä Mbappe oli ainoa pelaaja, joka epäonnistui maalin tekemisessä laukauksen jälkeen, kun Yann Sommer torjui hienosti.

Sveitsi pelaa seuraavaksi Espanjan kanssa, joka myös jatkoi jännitystä 5-3 jatkoajan jälkeen Kroatiaa vastaan ​​perjantaina puolivälierissä Pietarissa.

Lisäksi tämä on Euro 2020: n toistaiseksi suurin shokki maailmanmestareiden kanssa. Ranskan odotettiin kuitenkin voittavan turnauksen.

Paras tunti Sveitsille?

Sveitsin viimeinen kerta suurturnauksen puolivälierissä oli heidän isännöimänsä vuoden 1954 maailmancup. He eivät olleet edenneet pudotuspelissä vuoden 1938 maailmancupin jälkeen.

Kaikki olisi voinut olla niin erilaista, koska he joutuivat pudottamaan ryhmävaiheessa saatuaan yhden pisteen kahdessa avaavassa ottelussa.

Johtaja Vladimir Petkovic kirjoitti avoimen kirjeen sveitsiläiselle sanomalehdelle ja pyysi anteeksi faneja. Ja pyysi heitä tukemaan joukkuetta, kun he pelaavat Turkkia vastaan. He voittivat tuon pelin ja saavuttivat viimeiset 16 yhdeksi parhaista joukkueista kolmannella sijalla.

Sveitsin paras tunti (Lähde: Guinea News)

Lisäksi Petkovicin joukkue ansaitsi täysin puoliajan johtoasemansa Ranskaa vastaan. Ja kaikki kiitos Seferovicin puskusta Zuberin, hänen neljännen syöttönsä Euro 2020: sta, keskeltä. Se oli ensimmäinen kerta, kun Sveitsi oli ottanut johtoaseman kilpailupelissä Ranskaa vastaan.

kuinka monta vuotta eli manning on ollut nfl: ssä

He menettivät hyvän mahdollisuuden mennä 2-0, kun Benjamin Pavard pudotti Zuberin, ja VAR antoi rangaistuksen. Mutta Hugo Lloris torjui hyvin Ricardo Rodriguezin heikon potkun.

Neljän minuutin ja kolmen sekunnin kuluttua he seurasivat Benzema-tuplaa ja katsoivat kaikkialle, kun Pogba teki maalin.

Mutta kuten Kroatia teki Espanjaa vastaan ​​aiemmin päivällä. Sveitsi teki kaksi pistettä viimeisen 10 minuutin aikana pakottaakseen jatkoaikaa.

Seferovic teki kolmannen maalinsa turnauksessa, ja Gavranovic piti kiinni Granit Xhakan hienosta syötöstä ja teki maalin 90. minuutilla.

Heillä oli vain vähän mahdollisuuksia tehdä lisäaikaa. Mutta he pudottivat kaikki viisi rangaistuspotkukilpailua päästäen perjantaina Venäjän puolivälieriin.

Ranska ei hyödynnä mahdollisuutta palata.

Ranska kärsi traumasta alkupuoliskolla, kun Didier Deschamps yritti kolmen miehen puolustusta, jota hän ei ole koskaan käyttänyt kahden vasemman selkänsä loukkaantumisen vuoksi.

Hän lähti tuon alkupuoliskon puolivälissä ja Les Bleus jäi 1-0: een, ja monet olivat vaarassa edetä.

Näytti siltä, ​​että 243 sekuntia toisella puoliskolla oli heidän vapautuskortti. Silloin Llorisin hieno torjunta 1-0, ja Benzema johti heidät 2-1.

Ranska ei käytä hyväkseen tilaisuutta palata (Lähde: Bharat Times)

kuinka vanha on joe maddensin vaimo

Benzeman ensimmäinen oli yllättävä, kun hän hallitsi Mbappen syöttöä takapelillä ennen kuin ylitti pallon Sommerin ohi.

Sitten hän suuntasi takaisin Antoine Griezmannin ristiltä, ​​joka taipui. Lopuksi Pogba teki yhden turnauksen maaleista saatuaan yläkulman 30 jaardista.

He näyttivät tuolloin täysin mukavilta, mutta he pullottivat sen sveitsiläisten palatessa. Kingsley Coman melkein voitti heidät viimeisellä potkulla 90. minuutilla, mutta osui ylärimaan.

Sitten tuli rangaistukset, ja Mbappe, yksi tähdistä, joka voitti Ranskan maailmancupin. Hän lopetti Euro 2020 -yrityksen ilman maalia ja rangaistuspotkua, joka eliminoi heidät. He eivät ole koskaan käyneet eurossa, ja nyt he ovat ainoa paikka mennä kotiin.