Jalkapallo

Lukevat naiset 0-5 West Ham Women: Vierailijat kiipeävät WSL: n pohjalta suurella voitolla.

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Martha Thomasin ensimmäisen puoliajan hattutemppu innoitti West Hamin voittamaan 5: n Readingin yli Madejski-stadionilla. He kiipesivät naisten superliigan pohjalta ja poistuivat putoamisalueelta.

Vierailijat, West Ham, voittivat lyömättömän matkan seitsemässä ottelussa. He alkoivat unella kuudennella minuutilla. Kanssa Kenza Dali kun hän sai ansaitun ponnistelun Grace Moloneyn verkosta.

West Ham on kaksinkertaistanut asemansa nopeasti peräkkäin. Kate Longhurst käytti hyväkseen Readingin heikkoutta. Ja osuma valitse ristiin Katerina Svitkova , joka nyökkäsi päätään kaukaa.

Thomas sitten meni tulostaulukkoon minuuttia myöhemmin. Hän ampui aikaisempia yrityksiä Moloneyn ohi ja antoi West Hamille pelin kolmannen maalin.

Toinen upea näytelmä osoitti West Hamin Cecilie Redischin juoksevan juoksun Reading-ruudussa. Ennen kuin heitti pallon Thomasille, joka teki siitä hyvän maalin saadakseen toisen maalinsa pelissä.

Vasarat löysivät viidennen maalinsa ennen puoliaikaa, kun Dali osui hienoon palloon Thomasille. Thomas istui sivussa pisteyttääkseen Maloney ja suorittaakseen hattutemppunsa.

Tulos puolusti Olli Harderin ensimmäistä liigavoittoa West Hamin managerina.

Jännittävässä ensimmäisessä viiden maalin voitossa nähtiin West Ham Unitedin vakuuttava voitto Readingistä Barclaysissä. FA: n naisten superliiga lauantai-iltapäivällä.

Martha Thomas sai erinomaisen hattutempun 45 minuutin aikana. Kenza Dali ja Katerina Svitkova löysivät myös verkon suorittaakseen radan. Ja puolustaa ensimmäisen liigamestarin voitonsa johtaja Olli Harderia vastaan.

Vasarat olivat tehneet yhden muutoksen viime viikonlopun tappiosta Old Traffordissa. Hawa Cissoko vetäytyy keskeytyksen jälkeen, Laura Vetterlein.

Vierasjoukkue oli juuri alkanut, kun Danielle Carter käsivarsi tarttui Kate Longhurstin kasvoihin. Vatsan pelaaja istui hoitoon.

Dagny Brynjarsdottir sai ensimmäisen mahdollisuuden pelissä. Mutta ponnistelu kentän reunalta ylitti pikakuvakkeen.

Seitsemän minuutin kuluttua Martha Thomasilla oli kultainen mahdollisuus avata pisteet. Katerina Svitkova ohitti kauniin vasemman jalan ristin, jolle Skotlannin osavaltio saattoi vain kaatua.

Minuuttia myöhemmin vasarat olivat johtavassa asemassa, kun Kenza Dalin keskitys leijui maalivahdin yli. Ja löysi tiensä lukemisen alakulmaan. Net antaa vieraspuolelle reilun mahdollisuuden ensimmäistä kertaa Berkshiressä.

Olli Harderin joukkue kaksinkertaistui kymmenessä minuutissa Madejskilla. Thomas valitsi Svitkovan taustalla. Ja ulkomailla oleva Tšekki pystyi ohjaamaan otsikon tiukaan kulmaan.

On uskomatonta, että Thomas puukotti palloa verkkoon muutaman minuutin. Laittamisen jälkeen se on erinomainen alku vieraspuolelle. Hän teki kolme maalia neljässä minuutissa saadakseen itsensä johtoon.

Charlotten ensimmäinen lukuajan uhka tuli noin 23. minuutilla.

Charlotten ensimmäinen lukuajan uhka tuli noin 23. minuutilla. Farao Williamsin vapaapotku lentää korkealle.

West Ham Unitedin naisten joukkue (Source The Mirror)

West Ham United Women Team (Lähde: The Mirror)

Angharad James löysi tilaa kentän reunalta kotijoukkueelta. Mutta Courtney Brosnan hoiti hänen lakonsa hyvin. Kuka tuli alas ja pysyi vaivalla.

Readingin painostuksesta huolimatta matkapuoli oli edelleen laskuri.

Cecilie Redisch teki virheen ennen kuin hän pelasi palloa Thomasin maalintekoon. Hänen toinen tavoite iltapäivällä. Ja neljäs vasaroille 30 minuutissa.

Ja tavoitteet eivät päättyneet Harderin puolelle. Martha Thomas suoritti hattutemppunsa kauniilla sirulla. Grace Moloneyn pään yli laittaa vasarat tiukasti. Ja matkalla heidän suurimpaan voittoonsa kampanjassa.

Kotijoukkue näytti hämmästyneeltä tällaisen massiivisen avaamisen jälkeen 40 minuutissa. Eikä he pystyneet käsittelemään Harderin puolelta muodostamaa mediaa.

kuinka paljon michael vick nettovarallisuus

Kuninkaalliset eivät saaneet ratkaisevaa mahdollisuutta, kun erotuomarit osuivat kelloon alkupuoliskolla Claretin ja Bluein mielestä.

Toinen puoli alkoi kotijoukkueella, joka etsii tietä takaisin peliin. Carterin ponnistelut ovat tulleet hieman kaukana Brosnanin vasenkätisestä.

Vasarat näyttivät kuitenkin edelleen vahvalta takaa. Ja vaarallinen tiskillä. He halusivat lisätä pisteitä 62 minuutilla.

Courtney Brosnan katkaisi varoituksen katkaistakseen Natasha Harding keskityksen poikittaispalkista.

Kotijoukkue pelasi edelleen paljon.

Kotijoukkue pelasi edelleen paljon. Mutta he kamppailivat löytääkseen selkeät mahdollisuudet, kun vasarat seisoivat lujasti viimeiset 15 minuuttia pelatessaan väsymättä.

Naisten lukeminen (Source Reading FC)

Lukevat naiset (Lähde: Reading FC)

Emma Harries oli lähellä antamaan Royals-maalin maalin ajassa taaksepäin. Hän ei kuitenkaan voinut ottaa yhteyttä taivaan ristiin, joka sytytti maalin kasvot.

Nor Mustafa ja Maz Pacheco tapasivat melkein kuudennen kerran viiden minuutin kuluttua normaaliaikaa. Mutta Moloney esti hyökkääjän ponnistelun.

Reading-tulppa on aina kieltänyt Emily van Egmondin, koska vasarat näyttivät molemmilta puolilta onnekkaita saadessaan seuraavan maalin.

Lukeminen sai uuden mahdollisuuden ennen kuin viimeinen pilli puhui. Williams osui ylärimaan vapaapotkusta, joka näytti istuvan yläkulmassa.

Anouk Denton on kilpailussa viimeisten viiden minuutin loukkaantumisesta pelatessaan West Ham Unitedissa ensimmäistä kertaa.

Vasarat pelasivat kovaa, kunnes kokopäiväinen pilli puhalsi. Ja he ansaitsivat ensimmäisen liigavoittonsa vuonna 2021 ensimmäisenä Harderin alaisuudessa.

West Hamin johtaja Olli Harder oli täynnä kohteliaisuuksia Thomasin esityksestä.

West Hamin johtaja Olli Harder sanoi, Martha Thomasin hyvä suorituskyky. Hyökkääjänä hänelle on ollut vaikeaa muutamissa viimeisissä peleissä olla ottamatta maalia. Mutta luoda hyvät mahdollisuudet.

West Ham -päällikkö Olli Harder (lähde The Athletic)

West Ham -päällikkö Olli Harder (Lähde: The Athletic)

Ja tänään hän on onnistunut asettamaan pallon taakse. Se antaa hänelle luottamuksen tulevaisuuteen.

Tiimi uskoo siihen, koska olemme saaneet negatiiviset tulokset puolellamme. Mutta mielestäni viimeisimmät pelimme ovat olleet hyviä sen suhteen, mitä yritämme tehdä.

Tällaisia ​​tuloksia ja suorituskykyä tulisi. Olen iloinen siitä, että se tapahtui tänään, ja se luo luottamusta.

Lukupäällikkö Kelly Chambers sanoi, että en usko, että olisimme joutuneet taisteluun. Ja haluaisin pyytää tyttöjä tulemaan kanssamme tänään. Yritimme pelata peliä. Mutta West Ham painosti meitä tavallista enemmän.

Luulin, että olemme luoneet ongelmamme alkupuoliskolla. Emme osoittaneet joustavuutta. Näytimme Manchester Cityä vastaan, ja he vain soittivat meille tänään.

Pelaajat ovat pelanneet tällä tuloksella. Ja meidän olisi pitänyt pelata paremmin. Meidän pitäisi osoittaa ylpeytemme siitä, että olemme sijoittuneet liigassa mahdollisimman korkealle. Pahoittelemme faneja ensimmäisestä puoliskosta, koska sitä ei voitu hyväksyä.