Nba

Middleton johti Bucksin Game 3 -voitoa Hawksia vastaan

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Atlanta Hawks ja Milwaukee Bucks ottivat vastakkain itäisen konferenssin finaalin 3. ottelun.

Kun sarja oli tasan 1-1, molemmat joukkueet pyrkivät voittamaan sunnuntai-iltana.

Kuitenkin Bucks sai voiton Hawksista.

Bucks kukisti Bucksin 113-102 ja otti 2-1-sarjan johtoaseman Hawksia vastaan ​​sunnuntaina.

Kaikki mahdollista Giannis Antetokoumpon ja Khris Middletonin yhdessä tekemän työn ansiosta.

Khris Middleton johti Bucksia ja teki korkeimmat pisteet. Hänen viimeisen vuosineljänneksen suorituksensa osoitti, että Bucksilla on useampi kuin yksi pelaaja, jolla on kyky johtaa peliä.

Toisaalta Hawks ei onnistunut pitämään johtoaan koko ajan, minkä seurauksena voitto siemensi heidän käsistään.

Trae Young johti Hawksia ja aloitti loistavasti tavalliseen tapaan, mutta menetti rytminsä nilkkavamman jälkeen kolmannen neljänneksen viimeisellä minuutilla.

Hawksin vahva alku ensimmäisellä neljänneksellä.

Clint Capela pudotti dunkin ja Hawks nousi nelipisteellä neljänneksen alussa.

Myöhemmin Kevin Huerter lisäsi kolmen pisteen ja lisäsi johdon seitsemään pisteeseen.

Sitten Jrue Holiday vastasi asetteluilla toisessa päässä.

Trae Young keksi pitkän kolmen pisteen.

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks Full GAME 3 Kohokohdat | Vuoden 2021 NBA-pudotuspelit - YouTube

Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks (lähde: youtube.com )

Myöhemmin John Collins lisäsi kolmen pisteen ja Hawks otti 13 pisteen johtoaseman.

Brook Lopez pudotti lopulta hyppääjän Middletonin passille Bucksille.

Young vastasi nopeasti takaisin koukulla.

Hän ampui kolmen pisteen, mutta epäonnistui. Middleton tarttui reboundiin ja löysi Jrue Holidayin toiselta puolelta.

Bogdan Bogdanovic vastasi takaisin kolmen pisteen toisessa päässä.

He olivat 22-10 ja 5:19 jäljellä neljänneksellä, kun Young pudotti kolmen pisteen.

Middleton pudotti hyppääjän toiselle puolelle. Myöhemmin Young pudotti hyppääjän.

Brook Lopez vastasi tunkilla ja Bucks leikkasi johtoaan yhdeksän pisteen.

Young kaataa kaukoputken toisella puolella. Myöhemmin Holiday pudotti dunkin.

Neljännes päättyi 32-27, kun Hawks otti johtoaseman.

Bucks palaa takaisin toisella vuosineljänneksellä.

He olivat 35-29 toisen vuosineljänneksen alussa, kun Danilo Gallinari pudotti layupin.

Bryn Forbes kaataa kolmipisteen toisella puolella.

Lou Williams vastasi takaisin kolmen pisteen kanssa ja Giannis keksi yhden käden dunkin.

Giannis pudotti layupin seuraavaan hallussapitoon ja teki sormen seuraavaan hallussapitoon.

Gallinari kaataa hyppääjän ja Giannis vastasi tunkilla.

Young teki pitkän kolmipisteen ja Huerter lisäsi kolmen.

Tämän seurauksena Hawks otti 10 pisteen johtoaseman ja alle kolme minuuttia oli jäljellä neljänneksellä.

Middleton kaataa kolmen pisteen. Myöhemmin Pat Connaughton lisäsi uuden kolmipisteen, ja peli tasoitettiin noin 12 sekunnilla.

Vuosineljännes päättyi 58-58 molempien joukkueiden tasapeliin ja tuli kolmannelle neljännekselle.

Hawks otti jälleen johtoaseman kolmannella neljänneksellä.

Clint Capela pudotti kokoonpanon ja Hawks otti neljän pisteen johtoaseman minuutin aikana kolmannelle neljännekselle.

Myöhemmin Young pudotti hyppääjän ja lisäsi kolmen pisteen seuraavaan hallussapitoon.

Gallinari pudotti uimurin ja P.J Tucker vastasi takaisin kolkuten kolmen pisteen.

Young lisäsi nopeasti kolmen pisteen toisella puolella.

Ja Middleton kaatoi kolmen pisteen. Young teki virheen pudottaen laitoksen.

Middleton keksi jälleen kellukkeen ja Lopez pudotti dunkin seuraavaan hallussapitoon.

He olivat 73-70 puolivälissä kolmannelle vuosineljännekselle.

Myöhemmin Huerter kaatoi kolmipisteen ja Giannis vastasi takaisin laitoksella.

Giannis pudotti kolmen pisteen pudottaen etumatkan kahteen pisteeseen.

He tasoittuivat 82-82: een noin minuutin jäljellä neljänneksellä.

Gallinari kaatoi kolmen pisteen ja sitten Young loukkaantui ja lähti kentältä.

Vuosineljännes päättyi 87-85, jolloin Hawks otti johtoaseman ja nousi viimeiseen neljännekseen.

Bucks palaa takaisin saadakseen viimeisen vuosineljänneksen.

Gallinari pudotti hyppääjän ja Hawks jatkoi etumatkaa viimeisen neljänneksen alussa.

Bobby Portis kaataa nopeasti dunkin toisella puolella.

Lou Williams löysi Onyeka Okongwun tyhjäksi.

He olivat 93-88, kun Okongwu pudotti yhden käden hyppääjän ja 7:30 oli jäljellä neljänneksellä.

Middleton kaatoi kolmipisteen toisella puolella.

Tucker keksi varastamisen ja Pat Connaughton pudotti layupin siirtymävaiheessa.

Bucks leikkasi johtoaseman kahteen pisteeseen puoliväliin puoliväliin.

Middleton kaataa kolmen pisteen ja Bucks otti pisteen johtoon.

Young vastasi nopeasti kolmen pisteen avulla.

Bucks tasoitti pelin 98-98: lla, ja neljännes oli jäljellä noin viisi minuuttia.

Middleton syttyi tuleen ja hän kaatoi kolmen pisteen ja Giannis lisäsi haalistuvan hyppääjän.

Collins vastasi hyppääjällä.

Middleton pudotti jälleen kaukahyppääjän ja Bucks otti 7 pisteen johtoaseman, kun peliin oli jäljellä alle kaksi minuuttia.

Giannis kaataa kaatuvan hyppääjän ja Middleton lisäsi hyppääjän.

Neljännes päättyi 113-102, kun Bucks otti voiton ja johti 2-1 Hawksia vastaan.

Middletonin uskomaton suorituskyky.

Bucks palasi takaisin, kun Hawks oli hallinnut heidät alkupuoliskolla.

Mutta viimeisen vuosineljänneksen alussa Hawks hallitsi jälleen Bucksia.

Khris Middleton tuli kuitenkin apuun ja yksin ylitti koko Hawks-joukkueen pisteet viimeisellä neljänneksellä.

Khris Middleton teki eron Milwaukeen pelissä Game 3 - Sports Illustrated

Khris Middleton Milwaukee -pelissä pelissä 3 ( lähde: si.com )

Sain vain vihdoin mennä, Middleton sanoi. Olen taistellut joitain koriin menevän pallon kanssa. Lopulta he alkoivat pudota minulle oikeaan aikaan. Olen kiitollinen siitä.

Ja hänen esityksensä johti Bucks ohi Hawksin Game 3: ssa ja otti voiton ottaakseen sarjan johtoon.

Se, mitä hän teki tänään, oli epärealistista,Giannis Antetokounmposanoi. Hän oli uskomaton. Kuljetti joukkueen lopussa. Se, mitä näin tänään, oli suuruutta. Niinkin helppoa.

Khris Middleton oli koko kentällä pelissä. Hän lopetti pelin ja teki 38-pisteen korkeimman pisteen ja nappasi 11 levypalloa sekä 7 syöttöä.

Hawks-valmentaja Nate McMillan sanoi, että hän oli todella menossa kaikkialta.

Hän teki myös kentältä 6 kolmi- ja 15 26 pistettä.

Giannis seurasi Middletonia ja teki 33 pistettä ja 11 levypalloa sekä neljä syöttöä.

Brook Lopez pudotti 10 pistettä ja nappasi 3 levypalloa.

Jrue Holiday sai vain 6 pistettä, mutta teki 12 syöttöä auttaakseen joukkuetta.

Bobby Portis johti Bucks-penkkiä ja teki 15 pistettä, 4 levypalloa ja avun.

Trae Young johti Hawksia pelissä 3.

Toisaalta Trae Young johti Hawksia, joka sai 35 pistettä ja 4 syöttöä huolimatta siitä, että hän kärsi loukkaantumisen kolmannella neljänneksellä.

Hän on epävarma 4. pelistä. Viimeisimmän raportin mukaan Youngilla on MRI maanantaina.

Se satuttaa. Se on turhauttavaa, Young sanoi. Vahingon lisääminen vaikutti puhallusnopeuteeni.

John Collins pudotti 13 pistettä, 8 levypalloa ja avun.

Kevin Huerter antoi 11 pistettä, 4 levypalloa ja 7 syöttöä.

Clint Capela teki vain 8 pistettä, mutta tarttui 11 levypalloon.

kuinka vanha on kay adams nfl

Toisaalta Danilo Gallinari osallistui 18 pisteeseen ja 4 levypalloon.

Olemme olleet tässä tilanteessa aiemmin ja olemme valmiita 4. peliin, Gallinari sanoi Hawksin tappion jälkeen Bucksille.

Bucks ja Hawks kohtaavat keskenään 4. ottelun tiistaina Atlantassa.