Jalkapallo

Malta 0-3 Pohjois-Irlanti: Baraclough nautti voitostaan

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Ian Baraclough kertoo, että 3: 0-ystävällinen voitto Maltasta merkitsi useita ruutuja, kun hän nautti ensimmäisestä 90 minuutin voitostaan ​​Pohjois-Irlannin managerina 12. kierroksella.

Jordan Jones , Gavin Whyte ja Ali McCann tunnistettiin Itävallassa.

kuinka vanha on piirretty vaimo

Olen erittäin iloinen voidessani saavuttaa kolme maalia pelissä ja ilmeisesti luomalla mahdollisuuksia. Ja lopulta saamaan palkkionsa, Baraclough sanoi.

Ja myös pitämään arkki puhtaana, se oli todella hauskaa.

Jonathan käytti puolustusta väärin saadakseen ensimmäisen maalin ennen kuin Josh Magennis näki Maltan maalivahdin Henry Bonellon pelanneen sakonsa alkupuoliskolla.

Pohjois-Irlanti eteni toiselle puoliskolle kahdella maalilla kolmessa minuutissa.

Whyte ampui takaisin kotiin, ennen kuin McCann tuli rauhallisesti.

Toisen puoliajan näyttäminen lisää luottamusta ennen torstain ystävyysottelua, joka pelataan yksityisesti Ukrainaa vastaan ​​Dniprossa.

Ja tapa, jolla olimme aloittaneet molemmat puoliskot, on jotain, josta olemme aina puhuneet. Halusimme aloittaa heti. Ja laitimme oppositiojoukkueen takaosaan, ja teimme sen, lisäsi Baraclough.

Joukkue kokonaisuutena on nyt valinnut paljon ruutuja. Katsellessamme luulen, että pelasimme paremmin muissa peleissä. Ja emme saaneet palkintoja, joten olen iloinen, että saimme palkkiot. Ja voimme nauttia katsomasta paljon työtä.

Baraclough rikkoo ankkaa Klagenfurtissa

90 minuutin voitto tuli lopulta Pohjois-Irlannin kapteenin tietoon. Mutta oli epämiellyttävää katsella ensimmäisellä puoliskolla ensimmäisestä maalista huolimatta.

Ferdinand Apap Epätäydellinen maailma antoi Jonesille tämän mahdollisuuden. Ja Ranger-laituri otti sen pienellä haulikolla Bonellon yli ennen lentämistä.

Bonello tuli pelastamaan Magenniksen potkun 21. minuutilla, kun Kurt Shaw antoi rangaistuspotkun. Ja keilaaja tiivisti avaamisen 45 minuuttia Pohjois-Irlannissa.

Malta osallistui otteluun sijoittamalla paikkoja kilpailijoidensa alle maailman rankingissa. Mutta he tasoittuivat ensimmäisellä puoliskolla Joseph Mbong ja Luke Montebello lähestyvät molempia.

Oli vetoketju ja erilainen tavoite kuin Pohjois-Irlannissa uudessa alussa. Ja Whyte osui Stuart Dallasin syöttöön ja teki tilanteeksi 2-0 53 minuutin jälkeen.

Baraclough rikkoo

Baraclough rikkoo ankkaa Klagenfurtissa (Lähde: BBC)

Kolmas numero seurasi sitä nopeasti, kun Paddy McNair otti McCannin haltuunsa ja esitteli kauneuden viimeistelyn ennen kuin Bonello laittaa pelin Maltan puolelle.

Kuka huomasi?

Suurin osa pelistä pelattiin normaalissa kauden lopun tilassa, eikä hyökkääjiä ollut kaikissa 90 minuutissa.

Jonesia ja McCannia parannetaan tekemällä ensimmäiset ulkomaalaiset tavoitteensa, ja molemmat otetaan käyttöön.

Dallas haluaa voittaa Pohjois-Irlannin kapteenina Steven Davisin poissa ollessa. Se on tärkeä asia Leedsissä asuvalle miehelle.

McNair teki McCannin kolmannen maalin, ja Middlesbrough-miehestä tuli hyökkäävä voimavara kentän keskustasta ilman, että Davis vetää jousia.

Ja siellä oli Pohjois-Irlannin ensimmäinen lähtö nuorelle Liverpoolin nuorelle Conor Bradleylle. Viimeisen minuutin esityksensä jälkeen Worthersee Stadionilla.

Chelsean puolustaja Sam McClelland on ollut yksi kaikkein voittamattomimmista pelaajista joukkueessa.

Puolustaja voi esiintyä ensimmäisen kerran ystävyysottelussa torstaina Ukrainaa vastaan, joka on sidottu Euro 2020: een.

Daniel Ballard jätti ottelun ohi juhliessaan auttaen Blackpool-joukkueitaan voittamaan League One -finaalin sunnuntaina.

Puolustaja on käytettävissä Ukrainan otteluun yhdessä Kilmarnockin hyökkääjän Kyle Laffertyn kanssa.