Jalkapallo

FIFA: n MM-karsinnat: Saksa häviää Pohjois-Makedonialle järkytyksestä.

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Pohjois-Makedonia on voittanut 4-kertaisen maailmanmestarin Saksan kotona. Saksa hävisi 2-1 hyvin tunnetulle vähemmistöjoukkueelle Makedoniassa.

missä gary payton meni yliopistoon

Pohjois-Makedonia voitti ottelun 85. minuutilla. Kanssa Eljif Diamond voitti Saksan 2-1 J-ryhmän MM-karsinnassa keskiviikkona. Balkan juhli merkittävää kansainvälistä voittoa.

Elmas astui sisään maailmanmestarien jälkeen neljä kertaa pelistä. He yrittivät kuitenkin kääntyä ympäri.

Mahdollisuudet koulutettua Pohjois-Makedoniaa vastaan ​​sijoittuivat maailman 65. sijalle ja tulivat peliin alaikäisenä alle plus 2800.

Se oli ensimmäinen MM-karsinta 20 vuodessa valmentajana Joachim Low Viimeinen karsinta.

Ennen hänen poistumistaan ​​kesän EM-kisojen jälkeen tämä on hyvin kiusallista, Low sanoi.

Sen lisäksi, että 70 prosenttia Saksan hallinnasta oli alkupuoliskolla ja Leon Goretzka ampumalla pikakuvakkeeseen, vieraat tekivät maalin, kun 37-vuotias Goran Pandev jätettiin merkitsemättä ruutuun pitämään kotia ensimmäisen puoliajan keskeytyksen aikana.

Saksalaiset sotilaat asettivat vastustajansa itsenäisesti kehään. Kuitenkin, Serge Gnabry Ponnistelulla ei ollut juuri mitään nähtävää, ennen kuin Leroy Sane pudotettiin laatikosta.

Gundoganin 63. minuutti rangaistus palautui hallinto. Mutta myöhäisestä painostuksesta ja Timo Wernerin kullasta mahdollisuudesta 10 minuutin päästä Saksa ei löytänyt voittajaa.

Maailman 65. sijalla Pohjois-Makedonia nappasi voiton viisi minuuttia ennen Elmasia.

Chelsean hyökkääjä Timo Werner menetti erinomaisen mahdollisuuden saada Joachim Lowin puolelle Pohjois-Makedonian voittajan edestä, mutta ampui jotenkin kaukaa.

Saksa menetti maailmanmestaruuskilpailunsa ensimmäistä kertaa 20 vuoden aikana ja hävisi 2-1 Pohjois-Makedonialle.

Pohjois-Makedonia voitti Saksan saadakseen MM-karsinnat.

Saksa menetti MM-karsintansa ensimmäistä kertaa 20 vuoden aikana. Pohjois-Makedonia voitti keskiviikkona vuoden 2014 mestarit 2-1.

Saksa tasoitti sen jälkeen, kun Goran Pandev avasi maalin ensimmäisellä puoliskolla.

Mutta ei vastannut Eljif Elmasin voittajalle Pohjois-Makedonian 85. minuutilla. Kuka otti Saksan haltuunsa toisella sijalla ryhmässä J.

Pandev avasi pisteet, kun saksalainen puolustus menetti täysin veteraanien Genovan jäljet.

Ilkay Gundogan tasoitti kuitenkin rangaistusalueella 63. minuutilla, kun Ezgjan Alioski kaatoi Leroy Saneen.

Saksa kärsi sukan tappiosta (Lähde Outlook Intia)

Saksa kärsi sukkatoiminnasta (Lähde: Outlook India)

Pohjois-Makedonia olisi voinut saada Emre Canin käsipallon kulmasta, mutta erotuomari ei nähnyt sitä. Ei ole kelvollista videon tarkistusohjelmaa.

Pian sen jälkeen Timo Werner menetti Saksalle erinomaisen mahdollisuuden edetä.

Ampuen laajan valikoiman laukauksia, kun kukin maalivahti tukki Gundoganin maan.

Saksan tavoitellessa toista maalia Pohjois-Makedonia teki ottelun.

allison stokke missä hän on nyt

Arijan Ademi tasapainotti pallon Antonio Rudigerin jalkojen välillä, kun Pandev veti saksalaiset puolustajat. He lähtivät Elmasista voittamaan Marc-Andre Ter Stegenin.

Saksa on pelannut 35 lyömätöntä peliä MM-karsinnoissa sen jälkeen, kun se hävisi 5-1 Englannille Münchenissä vuonna 2001 ja voitti viimeiset 18.

Pohjois-Makedonia ei ole koskaan pelannut maailmancupissa.

Silti se esiintyy ensimmäisen kerran EM-kisoissa tänä vuonna sen jälkeen, kun Pandev teki voittomaalin Georgiaa vastaan ​​marraskuussa.

Se oli viimeinen karsinta saksalaisen valmentajan Joachim Lowin 15 vuoden hallituskaudella. Kuka erosi kesäkuun ja heinäkuun EM-kisojen jälkeen.

Emme ole koskaan voittaneet joukkuetta, jolla on niin paljon titteleitä.

Pohjois-Makedonia ei ole koskaan pelannut maailmancupissa (Source Bavarian Football Works)

Pohjois-Makedonia ei ole koskaan pelannut maailmancupissa (Lähde: Bavarian Football Works)

Se oli Saksan ensimmäinen J-ryhmän tappio ja ensimmäiset maalit, jotka he olivat julkaisseet seulontaan.

Tappio lopetti myös lyömättömän juoksunsa 35 MM-karsinnassa, palaten Englannin 5-1-tappioon vuonna 2001.

Tämä on hyvin kiusallista, Low sanoi. Meitä ei ollut tarpeeksi virkistetty tekemään virheitä.

Kun pelasimme nopeasti, olimme vaarallisia. Mutta emme pitäneet työkaluja pelottavina. Kaiken kaikkiaan oli sydänsärkevää menettää tällainen koti.

Saksa on voitettu kotona Pohjois-Makedoniassa MM-karsinnoissa.

Pohjois-Makedonia voitti ottelun 85. minuutilla, ja Eljif Elmas voitti Saksan 2-1 J-ryhmässään.

Elmas astui sisään sen jälkeen, kun nelinkertaiset maailmanmestarit hallitsivat peliä.

Mutta he kamppailivat torjuakseen mahdollisuudet korkeasti koulutettuja pohjoisia makedonialaisia ​​vastaan, jotka sijoittuivat maailman 65. sijalle. Ja he onnistuivat pääsemään peliin alle 2800 pelaajana.

Saksan joukkue (Lähde Anadolu Agency)

Saksan joukkue (Lähde: Anadolu Agency)

Se oli ensimmäinen MM-karsinta 20 vuodessa valmentaja Joachim Lowin viimeisessä karsinnassa. Ennen kesän EM-kisojen seuraamista. Tämä on hyvin kiusallista, Low sanoi.

Emme olleet tarpeeksi kypsiä, ja teimme virheitä. Jos pelasimme nopeasti, olimme vaarallisia, mutta emme saaneet kauhistuttavia työkaluja.

Ennen pelin alkua saksalaiset pelaajat avasivat ihmisoikeuksia tukevan lipun.

Viime viikolla pelaajat Saksasta, Alankomaista ja Norjasta käyttivät paitoja ilmaisemaan Qatarin ihmisoikeusongelmia.

Vaikka Saksa teki 70% ensimmäisellä puoliskolla ja Leon Goretzka ampui pallon ruutuun.

Vierailijat tekivät maalin, kun 37-vuotias Goran Pandev jätettiin merkitsemättä ruutuun palatakseen kotiin ensimmäisen pysähdyksen aikana.

mikä on charles barkleyn nettovarallisuus

Saksalaisten kilpailijat hävisivät kauden puolivälissä. Mutta ilman Serge Gnabry ' s vaivaa. Hänellä oli vain vähän näytettävää siihen asti, kunnes pudotti Leroy Sane laatikosta.

Gundoganin 63. minuutin rangaistus herätti kriitikot. Huolimatta myöhäisestä painostuksesta ja Timo Wernerin kullasta mahdollisuudesta 10 minuutin päästä, Saksa oli voittamaton.

He olivat onnekkaita kieltäytyessään Emre Can -käsipallorangaistuksesta. Heitä rangaistiin edelleen huonosta kohtelusta, jos Elmas sai mahdollisuuden kääntää voittaja.

Nämä kaverit ovat saaneet Pohjois-Makedonian ylpeäksi voittamalla neljä maailmancupia. Ja kolme eurooppalaista peliä, sanoi Pohjois-Makedonian valmentaja Igor Angelovski.

Emme ole koskaan voittaneet joukkuetta, jolla on niin paljon titteleitä. Nyt meidän täytyy levätä, koska saavutamamme ei ole vielä toteutunut.

Voitto nosti Pohjois-Makedoniaa toisella sijalla kuusi pistettä, ennen Saksan maalieroa ryhmässä J. Ja kolme johtajaa Armeniaa.