Euro Cup

Tanska 1-2 Belgia: pelaajat ja fanit osoittavat tukea Eriksenille 10. minuutilla

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Kevin de Bruyne on kehottanut Belgiaa palautumaan Tanskaa vastaan, joka on varmistanut paikkansa Euro 2020 viimeisissä 16: ssa, kun fanit ja pelaajat kunnioittavat tanskalaista keskikenttäpelaajaa Christian Erikseniä, joka on toipumassa sydänkohtauksesta.

Eriksen on sairaalassa, kun hän on pyörtynyt Parken-stadionin kentällä lauantai-ottelussa Suomea vastaan.

Valtavat kunnianosoitukset maksettiin Tanskan talismaniluvulle 10 ennen peliä ja sen aikana. Ottelu keskeytettiin 10. minuutilla, kun pelaajat, virkamiehet ja kannattajat taputtavat minuutin.

Tämä tuli jälkeen Yussuf Poulsen antoi vieraille unelman aloittaa minuutti ja 39 sekuntia ottelusta, joka tuli sisään Belgian puolustuksen virheen jälkeen.

De Bruyne lähetettiin kentältä toisen puoliskon alussa, ja Manchester Cityn keskikenttäpelaaja muutti peliä.

Hän osallistui otteluun saamalla passin Romelu Lukaku ennen löytämistä Thorn Vaara ampua kotiin. Aja voittaja sitten 20 minuuttia ennen Lukakun hyvää liikettä.

Martin Braithwaite oli lähellä tasaamista Tanskassa myöhässä. Mutta hänen otsikkonsa oli selvästi näkyvissä baarin yläosassa.

Lisäksi voitto tarkoittaa, että Belgia on B-ryhmän kärjessä kuudella pisteellä kahdesta ottelusta, kun taas Tanska on nolla pisteellä.

Tanska palasi Parken-stadionille ensimmäistä kertaa Eriksenin romahduksen jälkeen.

Tanska palasi Parken-stadionille ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Eriksenin traaginen tapaus romahti kentällä viikonloppuna.

Lisäksi molemmat fanijoukot osoittivat kannattavansa pelaajaa lähettämällä viestejä hänelle katsomossa olevilla bannereilla.

Samalla Tanskan kansallislaulun lopputulos otettiin vastaan ​​valtavalla mölyllä.

Ja se ylitettiin tuskin kaksi minuuttia myöhemmin, kun Tanska otti johdon belgialaisen puolustuksen virheen jälkeen.

Tanska palasi Parken-stadionille ensimmäistä kertaa Eriksenin jälkeen

Tanska palasi Parken-stadionille ensimmäistä kertaa Eriksenin romahduksen jälkeen (Lähde: Nation World News)

kuinka monta rengasta iguodalalla on

Jason Denayer Huono puhdistuma hyökkäsi Pierre-Emile Hojbjerg , joka löysi nopeasti Poulsenin ja tanskalaisen hyökkääjän kotona.

Belgia, joka tuhosi Venäjän ensimmäisessä ottelussaan 3-0, ei voinut jatkaa, koska tapaus näytti hukuttavan heidät.

Mutta De Bruynen esittely toisen puoliskon alussa muutti kaiken, koska hän tarjosi erinomaisen cameo-esityksen.

Keskikenttäpelaaja on äskettäin toipunut rikkoutuneesta nenästä ja silmäkuopasta. Mutta paluu ja suorituskyky penkiltä antaa ehdottomasti belgialaisille luonnollisen sysäyksen päästä pudotuspeleihin.

Tanskalaiset ja belgialaiset pelaajat ja fanit tukivat Christian Erikseniä EM-joukkueiden ottelun jälkeen kestäneiden suosionosoitusten aikana.

Tuomari Bjorn Kuipers keskeytti ottelun 10. minuutilla, kun Yussuf Poulsen antoi Tanskalle mahdollisuuden johtaa.

Eriksen on toipumassa sydänkohtauksesta samalla stadionilla, kun Tanska avasi Suomen kanssa Kööpenhaminassa lauantaina.

kuinka paljon rahaa ric flairilla on

Kevin de Bruyne kannusti Belgiaa palautumaan.

Kevin de Bruyne kannusti Belgiaa palautumaan ja puolustamaan paikkansa 16 viimeisen joukossa.

Asia, joka petti minut, oli tulos. En odottanut paljoa tästä pelistä. Mutta en voi todella ilmaista kuinka ylpeä olen nyt tästä joukkueesta, sanoi tanskalainen valmentaja Kasper Hjulmand.

Tiedämme, että se on tietysti sinulle erittäin vaikea muutama viikko, Christian. Mutta olemme täällä sinua varten. Pidämme kiinni ja lyömme venäläisiä. Emme ole vielä tässä kilpailussa.

Kevin de Bruyne kannusti Belgiaa palautumaan

Kevin de Bruyne kannusti Belgiaa palautumaan takaisin (Lähde: The Independent)

Neljä päivää sitten he ovat melkein menettäneet yhden parhaista ystävistään ensimmäisessä ottelussaan Euro 2020 -turnauksessa. Ja he jatkavat pelaamaan tällaista peliä, ja tämä on aivan uskomatonta.

Faneja kokoontui paljon ennen ottelun alkua. Ja monilla oli Eriksenin paita, kun taas paikalliset rakennukset ripustivat julisteita ikkunoihinsa tueksi.

Suuri kangas paljastettiin Eriksenin paidassa kentällä ennen ottelua. Ja molempien maiden kannattajat esittelivät julisteita, joissa oli sanat For Christian ja Belgia rakastaa sinua kristitty.

Sinua ei koskaan mennä yksin pelattiin juuri ennen pelaajien tuloa stadionille. Ja siellä oli voimakas laulu Tanskan kansallislaulusta.

Keskikenttäpelaaja Thomas Delaney sanoi: Olemme kaikki hyväksyneet sen tosiasian, että meidän on todella vaikeaa olla täällä uudelleen. ja laulaa kansallislaulu.

Poulsen teki maalin Tanskassa kaksi minuuttia myöhemmin. Mikä johti emotionaaliseen huutoon pelaajille, jotka juoksivat faniensa luo kosketuslinjan yli.

Belgia hallitsi puolet Tanskasta, kun peli keskeytettiin 10. minuutilla, jotta aplodit saisivat aikaa.

Entinen Englannin valmentaja Karen Carney kertoi, että hänellä oli hanhenmakuista ennen ottelua.

Kaikki olivat tunnepitoisia. Olen varma, että hän seuraa ja on onnellinen. Tämä toi kaikki yhteen.

Lisäksi kommentaattori Conor McNamara lisäsi: Suosionosoitukset olivat niin paljon rakkautta ja tukea. Rakkaus, jota jalkapallomaailma on osoittanut ja kuinka paljon sitä arvostetaan, on kaikkien nähtävissä.

molempien maiden kannattajat esittelivät bannereita sanoilla, kuten Belgia rakastaa sinua kristitynä (Lähde: Ultimated Viral News)

Useat belgialaisen joukkueen jäsenet ovat pelanneet Eriksenin kanssa klubitasolla, mukaan lukien joukkuetoveri Romelu Lukaku Inter Milanissa.

Lukaku, joka teki kaksi maalia, kun Belgia voitti lauantaina Venäjän 3-0. Ilmoitti tuen viestin Eriksenille, jonka kentällä on kamera hänen tavoitteidensa takana.

Eriksen pelasi myös puolustajissa Jan Vertonghen ja Toby Alderweireld hänen seitsemän vuoden toimikautensa aikana Tottenhamissa.

Tiistaina Eriksen sanoi olevansa kunnossa olosuhteissa ja lähetti sitten kuvan sairaalasänkyyn peukalolla.

Tanskalainen kapteeni Simon Kjaer, joka pelaa AC Milanissa, lähetti ennen ottelua lausunnon, jonka mukaan joukkue pelaa Christianissa. Ja nyt hän on varustettu sydäntä käynnistävällä koneella.